Fietsexcursie (kort) ‘Door de hutongs

In een rustig tempo fietsen we door de hutongs en straten bij de Verboden Stad en rondom de Klokken- en Trommeltoren. Verder komen we langs een aantal hoogtepunten, zoals het merengebied van Qianhai, de Verboden Stad en het Plein van de Hemelse Vrede.

Bijzonderheden: De fietstocht is circa 14 kilometer en duurt 3-4 uur (inclusief de pauze), uiteraard ook afhankelijk van het eigen fietstempo. De fietstocht is geschikt voor wie in een relatief korte tijd een indruk wil krijgen van het leven in de hutongs en ook nog wat wil zien van een aantal hoogtepunten van de stad. Daar rijden we overigens alleen langs, we gaan nergens naar binnen. Een goede 'fietsvaardigheid' is een must bij deze tocht. Fietstochten kunnen nooit op de dag van aankomst uit Nederland worden gemaakt, i.v.m. mogelijke vermoeidheid door jetlag.

Kijk ook eens bij de reacties van eerdere deelnemers aan de excursies.

Algemene Voorwaarden: Het plaatsen van een boeking bij Mingbai geldt als een instemming met toepassing van de algemene voorwaarden van Mingbai. Leest u eerst hier de algemene voorwaarden alvorens een boeking te plaatsen.

Prijs: Omdat de prijzen van de excursies afhankelijk zijn van het aantal deelnemers, is de prijs op aanvraag. Stuur een e-mail naar info@mingbai.nl.

Aanmelden of meer informatie?
Per e-mail: info@mingbai.nl.