Fietsexcursie (lang) ‘Veelzijdig Beijing’
Deze fietstocht is niet boekbaar in de periode van november 2016 tot en met maart 2017
Tijdens deze excursie fietsen we langs monumentale keizerlijke gebouwen, door intieme hutong-straatjes en het hypermoderne zakendistrict met zijn spraakmakende architectuur, waaronder het beroemde gebouw van de Chinese Staatstelevisie CCTV dat ontworpen is door de Nederlandse architect Rem Koolhaas. Tevens bezoeken we een kunstgalerie. Oud en nieuw, strak en rommelig, arm en rijk - het wisselt elkaar steeds af.

Bijzonderheden
De fietstocht is circa 24 kilometer en duurt ongeveer 6 uur (inclusief lunchpauze onderweg), uiteraard ook afhankelijk van het eigen fietstempo. Deze fietstocht is zeer geschikt voor iedereen die het veelzijdige karakter van Beijing wil leren kennen en tevens geïnteresseerd is in architectuur en kunst. Een goede 'fietsvaardigheid' is een must bij deze tocht. Fietstochten kunnen nooit op de dag van aankomst uit Nederland worden gemaakt, i.v.m. mogelijke vermoeidheid door jetlag.

Kijk ook eens bij de reacties van eerdere deelnemers aan de excursies.

Algemene Voorwaarden: Het plaatsen van een boeking bij Mingbai geldt als een instemming met toepassing van de algemene voorwaarden van Mingbai. Leest u eerst hier de algemene voorwaarden alvorens een boeking te plaatsen.

Prijs: Omdat de prijzen van de excursies afhankelijk zijn van het aantal deelnemers, is de prijs op aanvraag. Stuur een e-mail naar info@mingbai.nl.

Aanmelden of meer informatie?
Per e-mail: info@mingbai.nl