Excursies > Reacties

Kijk voor nog meer reacties op Tripadvisor

"Wij vonden de fietstocht door Beijing een fantastische ervaring. Je hebt ons op een prettige manier het oude en nieuwe Beijing laten zien. Dit gecombineerd met de cultuuraspecten en achtergronden, maakten het tot een onvergetelijke dag." (augustus 2014)

"Pas aangekomen na dagen Trans Mongolië Expres doken we onmiddellijk na aankomst met onze reisgroep en Inge de 'hutongs' in. Door haar kundige, geduldige en prettige manier van doceren en doseren hadden we een fantastische start van onze Beijing dagen." (juli 2014)

“Ontzettend bedankt voor jouw inspirende en vernieuwende kijk op Beijing!” (mei 2013)

“Op woensdag 11 juli (2012) hebben we met jou een bijzondere fietstocht gemaakt door Peking. Later die vakantie hebben we het er nog vaak over gehad. Met veel informatie hebben we deze dag beleefd in een ontspannen, gezellige en ongedwongen sfeer.”

“Bij deze wil ik je nog bedanken voor de prachtige hutongwandeling op zondag 15 juli (2012). Na afloop was iedereen super enthousiast.”

“Begin mei (2012) hebben wij samen met jou een fietstocht gemaakt door Beijing. Dat was een geweldige en ook openbarende ervaring en vooral voor mij een kans om met iemand te praten die oost en west weet te combineren en nuanceren.”

“Via deze weg willen wij even laten weten dat we 2 geweldig leuke dagen met je hadden in Beijing (2012), al wandelend en fietsend. We denken er met heel veel plezier aan terug! Het hoorde bij onze hoogtepunten van de Chinareis, die overigens GEWELDIG was! Bedankt nog voor je superleuke bijdrage.”

Aanmelden of meer informatie?
Per e-mail: info@mingbai.nl