Stadswandeling ‘Bijzonder Beijing’

Tijdens deze wandeling maken we kennis met de hutongs, de historische lanen van het oude Beijing. We wandelen zoveel mogelijk via oude wijken (hutongs) in de omgeving van de Confuciustempel en de Trommeltoren in het noorden van de oude stad. Het is een perfecte manier om de traditionele manier van leven te leren kennen die in deze eeuwenoude wijken nog steeds de boventoon voert.

Bijzonderheden: De wandeling is circa 5 km en duurt tussen de drie en vier uur (inclusief de pauze), uiteraard ook afhankelijk van het eigen wandeltempo. Deze wandelexcursie is geschikt voor iedereen die op een rustig tempo de hutongs en het oude Beijing wil leren kennen en van wandelen houdt.

Kijk ook eens bij de reacties van eerdere deelnemers aan de excursies.

Algemene Voorwaarden: Het plaatsen van een boeking bij Mingbai geldt als een instemming met toepassing van de algemene voorwaarden van Mingbai. Leest u eerst hier de algemene voorwaarden alvorens een boeking te plaatsen.

Prijs: Omdat de prijzen van de excursies afhankelijk zijn van het aantal deelnemers, is de prijs op aanvraag. Stuur een e-mail naar info@mingbai.nl.

Aanmelden of meer informatie?
Per e-mail: info@mingbai.nl