Over Mingbai

De persoon achter Mingbai is Inge Jansen, een specialist in de Chinese cultuur en maatschappij. Ze bestudeert het land al vele jaren en spreekt vloeiend Mandarijn Chinees. Sinds 2007 werkt zij als onafhankelijk consultant en schrijver, waarbij zij haar tijd verdeelt tussen China en Nederland.

Haar uitgangspunt is dat 'kennis' leidt tot 'begrip', vandaar de naam van haar bedrijf: mingbai is het Chinese woord voor 'begrijpen'. Ze schrijft over China - Inge is de auteur van de Nederlandstalige Dominicus reisgids over China, geeft les in de Chinese taal en cultuur op het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs en verzorgt lezingen & taal- en cultuurcursussen voor volwassenen.

Haar bedrijf verzorgt in toenemende mate diensten voor Nederlandse bedrijven en organisaties die graag meer willen weten van de Chinese cultuur.

Tevens maakt zij deel uit van Match with China, voor het organiseren en begeleiden van zakelijke activiteiten in Nederland en China voor Nederlandse bedrijven en organisaties.

Ze heeft een diepgaande kennis van de Chinese cultuur en maatschappij, met een focus op toerisme, vrijetijd en cultuur, alsmede agribusiness en de creatieve sector.

Wilt u contact opnemen? Dat kan. Stuur een e-mailbericht naar info@mingbai.nl